AKTUELNO

Kako ti zvuči 20.000.000 na slotovima, u džekpotovima?

Oktobar i jesen. Dolazi hladnije vreme i sve više ga provodiš unutra. Dani su kraći, a slobodnog vremena je sve više. Kako planiraš da ga provedeš?

Igrao bi slotove po ceo božji dan, ali ti se ne da. Nemaš motivaciju i sve ti je postalo dosadno? Spremili smo ponudu koju ne možeš da odbiješ. Počinje ONLAJN SLOT DOMINAZZIJA, sa najvećim ukupnim nagradnim fondom do sada, od 20.000.000 dinara.

Pred tobom je oktobar koji nikada nećeš zaboraviti, jer svakog dana imaš priliku da uzmeš jednu od 200 nagrada, ukupne vrednosti 300.000 dinara. Kako bi DŽEKPOT pao baš na tvoj račun za slotove, potrebno je da svakodnevno vrtiš slotove naznačene za Dominazziju, na sajtu mozzartbet.com.

Takmičenje traje 30 dana, a na svakih 10 će se praviti presek.

Bitno je da igraš redovno, jer će igrači koji u datom momentu budu bili na prvom mestu rang-liste osvojiti po 1.000.000 dinara na svakom od tri preseka.

Takođe, tokom Dominazzije čeka te i veliko iznenađenje. Jedan od pomenutih 30 dana biće misteriozni dan iznenađenja, kada će tri glavne džekpot nagrade od po 1.000.000 dinara pasti u istom danu.

Na samom kraju takmičenja biće proglašena tri pobednika Dominazzije, koji će podeliti glavnu nagradu od neverovatnih 5.000.000 dinara. Uslov za plasman je srećni koeficijent, a glavna poenta je da svakodnevno igraš igre predviđene za Dominazziju, odnosno da svakog dana zavrtiš bar jedan spin.

Izzdominiraj na mozzart sajtu. BUDI POBEDNIK!

Autor: