AKTUELNO

Mozzart daje najjače koeficijente na Brazil i Hrvatsku

Počelo je ono najzanimljivije. Kompletan svet sporta, a pogotovo fudbala, u potpunosti je pao u senku Mundijala koji je stigao do nokaut faze.

Kako navijačima, tako je i kladiocima Svetsko prvenstvo najinteresantnije. Svesni su toga i bukmejkeri Mozzarta, koji su spremili iznenađenja za dva meča koji su na programu ovog ponedeljka.

U pitanju su kvote na pobede Brazila i Hrvatske u sudarima osmine finala protiv Južne Koreje i Japana. Kec na Selesao i dvojka na Vatrene će u Mozzartu u svakom momentu da budu najjači koeficijenti na svetu.

BRAZIL - JUŽNA KOREJA (PONEDELJAK, 20.00), KEC 1,32

Reprezentacija Brazila važila je za glavnog favorita grupe, gde je odmerila snage sa Kamerunom, Srbijom i Švajcarskom. U prvom kolu Titeov tim nije naišao na ozbiljan otpor Srbije, a potom je stradala i Švajcarska za obezbeđen prolaz u osminu finala. U trećem meču drugi tim Selesaa je poražen od Kameruna golom u završnici, mada je selektor iskoristio priliku da poštedi glavne adute i sačuva ih za nokaut rundu. Selekcija Južne Koreje suočavala se sa teškom konkurencijom u grupnoj fazi. Tim Paula Benta imao je za rivale Urugvaj, Portugaliju i Ganu. Azijski Tigrovi su u prvom kolu prikazali veoma kvalitetan, ali ne i spektakularan fudbal, zahvaljujući čemu su oteli bod Urugvaja (0:0). U drugom meču Južna Koreja se sastala sa Ganom i izgubila 3:2, a onda su Tigrovi savladali Portugaliju 2:1, koja je već bila osigurala mesto u nokaut fazi.
------------
Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara
------------

JAPAN - HRVATSKA (PONEDELJAK, 16.00), DVOJKA 2,20

Reprezentacija Japana je na Svetskom prvenstvu bila smeštena u istoj grupi sa Nemačkom, Španijom i Kostarikom, i u takvom društvu nije bila pretendent za plej-of. U uvodnom kolu Samuraji su šokirali svet preokretom i pobedom protiv Nemačke, a onda nisu opravdali status favorita nad Kostarikom (1:0). Odlučujući meč za Japance bio je meč sa Španijom, koji je protekao po scenariju utakmice sa Nemcima i Samuraji su se kao prvi iz grupe plasirali u osminu finala, a tamo im je rival Hrvatska. Vatreni su, za razliku od aktuelnog protivnika, važili za jasnog pretendenta na nokaut fazu. Izabranici Zlatka Dalića borili su se u grupi sa Belgijom, Marokom i Kanadom, i posle neubedljivog duela sa Marokom gde su izvukli samo remi bez golova, Hrvatska je odigrala ubedljivo sa Kanadom u kojoj je pobedila 4:1. Sudbina ulaznice za plej-of odlučena je u poslednjem kolu protiv Belgije, kada im je bilo važno da dobiju makar bod i u tome su uspeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: