AKTUELNO

Košarkaški klub Partizan saopštio je sinoć da Miroslav Nikolić nije više trener prvog tima. Kako se navodi, nakon sastanka sa čelnim ljudima kluba doneta je odluka da iskusni trener više ne bude šef stručnog štaba.

"Miroslav Nikolić od večeras više nije trener Partizana. Na sutrašnjoj utakmici Evrokupa protiv Bilbaa, ekipu će predvoditi trener Aleksandar Matović, dok je za četvrtak u 15 časova zakazana sednica Upravnog odbora kluba na kojoj će biti doneta odluka o novom treneru i članovima stručnog štaba", izjavio je predsednik Ostoja Mijailović.

Nakon razlaza u Humskoj, iskusni stručnjak je bio razočaran, jer to nije očekivao.

Tiho sam došao, tiho ću i da odem. Neću iznositi prljavštine, kako mnogi misle - rekao je Nikolić za "Blic" po odlasku sa klupe crno-belih.

"Mislim da nisam sve ovo zaslužio. Dogovor od letos, kada sam potpisao na tri godine, bio je da polako sa mladim igračima i budžetom koji je tada bio oko 300.000 evra, pravimo tim za budućnost. Nisam mogao da dovedem sve mlade koje sam želeo, jer su ih uzeli drugi klubovi. Ne "talim se" sa menadžerima i ne sastavljaju mi oni tim", dodao je on.

Pročitaj još: Sjajan povratak Teodosića, pogodio trojku za pobedu

#KK Partizan

#Košarka

#Otkaz

#Trener

'