AKTUELNO

Želi da ih pomiri.

Megan Markl skoro je imala intervju u kom se umalo nije rasplakala, a tada je priznala da se oseća ranjivo, kao i da teško podnosi natpise u tabloidima. Kada ju je voditelj u jednom emisiji pitao kako se oseća, Megan je bila na ivici suza, nakon čega je priznala da joj je period nakon stupanja u brak sa princom Harijem bio izuzetno težak i da je nikada niko nije pitao kako je njoj.

Foto: Tanjug AP

Hvala vam što ste me pitali. Nije me mnogo ljudi pitalo jesam li u redu, ali to je veoma realna stvar s kojom sam se nosila daleko od očiju javnosti. Nikad nisam mislila da će biti lagano, ali mislila sam da će biti fer. Ovo je bila teška borba. Govorila sam Ejču, tako ga od milja zovem, da nije dovoljno samo preživeti nešto. To nije poenta. Moraš da živiš i razvijaš se, da se osećaš srećno. Stvarno sam se trudila da prihvatim tu britansku suzdržanost. Zaista sam se veoma trudila. Ali mislim da to stvarno deluje štetno i loše na psihu - rekla je tada Megan.

Foto: Tanjug AP

Nakon ovoga izgleda da se odnosi u kraljevskoj porodici popravljaju, a kako pišu strani mediji Kejt Midlton se trudi da pomogne princu Hariju i Megan Markl. Razlog je taj što je njoj žao novopečene majke.

Hari je javno priznao da nije u dobrim odnosima sa bratom Vilijamom, zbog čega majka troje dece to želi da popravi, ali daleko od publike.

Neslužbeno govoreći, rekli su mi da se Kejt jako trudi da okupi porodicu, da ih ponovo zbliži i pomogne Megan. Niko od njih ne želi da izneveri kraljicu pa Kejt to radi daleko od očiju javnosti. Rekli su mi da se javila Megan i da su nekoliko puta pričale preko telefona. Kejt je žao zbog svega i svesna je da se Megan jako bori - rekao je nedavno bivši dopisnik za kraljevsku porodicu Fil Dampijer

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'