AKTUELNO

Prevršio svaku meru!

Glasine o razvodu Kim Kardašijan, najpoznatije rijaliti zvezde na svetu, i Kanje Vesta, popularnog repera, pojavljuju se svako malo u javnosti, ali izgleda da je njihov brak sada zapao u opasnu krizu! Naime, kako se navodi u stranim medijima, Kim je dozlogrdilo ponašanje njenog muža!

Foto: Beta AP/Chris Pizzello

Izvor blizak rijaliti zvezdi tvrdi da njihov brak već neko vreme ne funkcioniše, kao i da je Kim odlučila da se raziđu.

Kanje nije bio prisutan na krštenju njihove dece u Jermeniji, a on i Kim su već neko vreme u otvorenoj svađi. Ona mu najviše zamera to što joj prigovara za način odevanja. Smetaju mu njene preuske i provokativne haljine. Ne želi da je više blamira. Ona je za sebe izgradila karijeru i ne želi da dozvoli nekontrolisanom mužu da joj to uništi - kaže izvor.

Kako se još navodi, Kardašijanova besni jer Kanje nekontrolisano troši novac. On je, prema rečima izvora, samo proteklog meseca potrošio više miliona dolara na snimanje novog albuma i humanitarne donacije crkvi.

Ona pokušava da mu objasni da je tako nešto bespotrebno, kao i da će bankrotirati ako on nastavi da troši njihove milione bez dogovora. Nedavno je digla ruke i rekla da će se razvesti, ne može više to da podnese - dodao je izvor.

Foto: Beta AP/Chris Pizzello

Autor: N.V.

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Razvod

'