AKTUELNO

Navodno je o svemu obaveštena i policija.

Kako prenose domaći mediji, pevačica Maja Marijana ponovo prolazi kroz težak životni period. Ona je ranije javno pričala o fizičkom sukobu koji je navodno imala sa suprugom, ovog leta joj je izgoreo automobil, a ovoga puta sačekala ju je nova drama. Naime, pevačica već neko vreme dobija preteće anonimne poruke, od osobe koja joj preporučuje da otkaže sve koncerte i nastupe.

Foto: Pink.rs

Takođe, pevačica se navodno obratila i policiji zbog pretećih SMS poruka koje su stigle na njen mobilni telefon početkom ovog meseca. Kako se navodi, pevačica je u stanicu policije otišla sama i rekla kako se plaši za svoju i sigurnost svoje porodice.

Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje - piše u poruci koju je pevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marijana nije znala da kaže policiji od koga dobija preteće poruke, kako se navodi, a kada su je pitali da li je sa nekim u sukobu, ona je kratko rekla: "Sa suprugom". Inače, njen nevenčani muž Mladen Šmakić joj je i menadžer. Takođe je rekla da već duže vreme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, pevačica je 2013. godine navodno brutalno pretučena od strane Mladena, nakon čega je podnela zahtev za razvod, koji se nije realizovao, jer je navodno Marijana odustala od toga, pomirivši se sa Mladenom. Kako mediji navode, ponovo su se rastali i pevačica ima novog dečka, ali na pozive ne želi da komentariše o tome.

Autor: Pink.rs

#Maja Marijana

'