AKTUELNO

Ostavila sve bez daha!

Dženifer Lopez (50) može da ponese baš sve što poželi i pomisli, pošto joj to dozvoljava savršeno izvajano telo o kojem vodi računa, što redovnim treninzima, što ishranom.

Upravo zbog toga joj je savršeno legla nežno plava haljina u kojoj se pojavila na LAFCA dodeli nagrada u subotu veče, 11. januara, u Los Anđelesu.

Džej Lo dobila je nagradu za najbolju sporednu ulogu, za film "Hustlers", u kojem igra striptizetu Ramonu.

Foto: Tanjug AP/Willy Sanjuan/Invision

Lepa pevačica i glumica blistala je u elegantnoj, plavoj haljini, a imala je i efektan nakit. Ono što je zbunilo fanove, mahom žene, na društvenim mrežama, jeste to kojim trikom se Lopezova poslužila kako se apsolutno ništa ne bi ocrtavalo na haljini, kada su grudi u pitanju.

S obzriom na to da brushalter nije imala, neki trik sigurno jeste u pitanju, a najverovatnije je reč o samolepljivim trakama koje ujedno i podižu grudi.

Podsetimo, Dženifer Lopez možda će morati da iskešira vrtoglavu sumu striptizeti Samante Barbaš (47), po čijem životu je snimljen jedan od najpopularnijih filmova 2019. godine - "Hustlers".

Foto: Tanjug AP/Willy Sanjuan/Invision

Naime, striptizeta Samanta podnela je protiv podukcijskih kuće Lopezove - "Nuyorican Productions" i "Stx productions" - tužbu u kojoj navodi da traži 40 miliona dolara, pošto Barbaševa tvrdi da je pevačicina produkcijska kuća iskoristila njen lik i delo bez njene dozvole, kao i da je oklevetala u svojoj izvedbi.

U dokumentima koji su dostavljeni sudu piše da su ljudi iz produkcije pre početka snimanja prišli Samanti Barbaš i pitali je da im da pristanak za snimanje filma, kao i da potpiše da se odriče svih prava na isti. Ona je tu ponudu odbila.

Foto: Tanjug AP/Willy Sanjuan/Invision

U dokumentima, takođe stoji da postoji dovoljno dokaza da se lik koji tumači Dženifer Lopez poveže sa likom i delom Samante Barbaš, kao i da je optužena kreirala scene i dijaloge koji su krajnje neodgovorni i neistiniti. Samanta tuži pevačicinu produkcijsku kuću i zahteva da joj se isplati 40 miliona dolara, kao i da joj se predaju sve kopije  popularnog filma.

Dženifer Lopez je za svoju ulogu u filmu "Prevarantkinje sa Vol Strita" bila nominovana za Zlatni Globus, za najbolju sporednu ulogu u igranom filmu.

Autor: Pink.rs

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

'