AKTUELNO

Voleo je da u javnosti radi sve što mu je bilo zabranjeno.

Nakon povlačenja Megan Markl i princa Harija sa kraljevskih dužnosti, cela britanska kraljevska porodica je povređena, ali istina je da se taj potez odavno naslućivao - zbog njegove burne prošlosti.

Princ Hari je tokom odrastanja bio pravi buntovnik, voleo je da u javnosti radi sve što mu je bilo zabranjeno.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Bio je veliki šaljivdžija, a najbolje je znao da se provodi i po porocima je bio naširoko poznat, što je često znalo da razbesni članove kraljevske familije.

Las Vegas mu je ostao u posebno lepom sećanju, jer je tamo 2007. godine izlazio kao nikad pre, provodio se po Americi sa Kanjeom Vestom i Pafom Dedijem, a šuškalo se i da je bio u vezi sa pevačicom Eli Golding, dok su ga u više navrata povezivali sa narkoticima.

Foto: Tanjug AP/Dominic Lipinski

Princ Hari nije znao da ga na svim njegovim putovanjima, na koja je išao gotovo non-stop, prati kraljevsko obezbeđenje, koje je porodica slala da Hari ne bi napravio skandal iz kojeg neće moći da ga izvuku.

Svetska javnost pamti njegove golišave fotografije, koje su u više navrata dospevale do medija.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Činilo se da ne pridaje previše pažnje aferama koje konstantno izaziva, poput one koja se ticala njegovog druženja sa nekadašnjim vođom britanske bande, Karlom Lokom.

Hari se nakon upoznavanja Megan primirio, pa je igrao po pravilima kraljevske porodice, dok je evidentno da će nakon nedavnog povlačenja sa dužnosti javnost i te kako motriti na svaki njegov korak.

Autor: Pink.rs

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

'