AKTUELNO

Tragedija.

Pop legenda Saj Taker razboleo se od smrtonosnog Covid-19 virusa prošle subote, nakon održane svirke, prema izjavi bliskog prijatelja Artura Kerevana. Nažalost, on je u 76. godini izgubio bitku za život, a njegova porodica se oglasila posle gubitka.

Kao porodica smo devastirani zbog iznenadnog gubitka supruga, svekra, brata i prijatelja koji je svojom muzikom dodirnuo živote. Nazvali su ga svojim "svetom" i ljubazno su mu govorili o njegovom šarmu i toplom osmehu. Ono što njegov gubitak čini još potresnijim je činjenica da se mogao tako lako izbeći da nije bilo korona virusa. Za manje od nedelju dana od zdravog i energičnog čoveka do onoga koga više nema. Pozivamo ljude da pridržavaju savete vlade i rade ono što je neophodno, tako da mnoge porodice ne moraju da dožive ovu noćnu moru - navela je porodica u izjavi.

Foto: Printscreen YouTube/ Rocky Sullivan

Legenda Liverpula navodno je imala srčane probleme i dijabetes. Bio je deo gradske scene "Mersejbit" i nastupao je u pabovima i klubovima u gradu oko 60 godina. Sa bendom "Earl Preston" i TT-ovima svirao je na lajn-ovima zajedno sa Bitlsima 60-ih godina.

Autor: Pink.rs

#Saj Taker

'