AKTUELNO

Slavni roker i njegova supruga odmah su se odazvali apelu, čim su za njega čuli.

Interno odeljenje pančevačke Bolnice je nedavno dobilo sedam novih bolesničkih kolica za svih sedam internističkih sekcija. Najveći broj (četiri komada) donirali su Ozi i Šeron Ozborn, a zahvaljujući Predragu Radmanoviću iz Pančeva koji već godinama živi i radi u Los Anđelesu i koji ih je obavestio o ovoj akciji.

Ova neverovatna akcija omogućena je zahvaljujući Predragu Radmanoviću iz Pančeva koji već godinama živi i radi u Los Anđelesu i koji je obavestio bračni par Ozborn o ovoj akciji, a koja je potekla sa Fejsbuka Gordane Vlajić. Slavni roker i njegova supruga odmah su se odazvali apelu.

Foto: Printscreen YouTube/ABC11

Pančevačka poverenica Pokreta za obnovu kraljevine Srbije, Gordana Vlajić, na Fejbuku je svojom pričom „U Srbiji bolesne očeve nose u ćebadima“ povela inicijativu nakon koje su se, kako prenosi portal 013.info, odazvali i srpski donatori iz Kanade, Perua i Austrije.

- Neophodno je da složno i mudro prolazimo kroz iskušenja i nevolje, a svakako je najvažnije pomoći zdravstveno ugroženim sugrađanima i na svaki način unapređivati uslove za rad u medicinskim ustanovama, rekla je Gordana Vlajić.

#Donacija

#Ozi Ozborn

#Pančevo

#Šeron Ozborn

<
'