AKTUELNO

Zbog ovoga žali!

Džastin Biber (26) otkrio je da žali što se nije čuvao za brak s Hejli Biber (23) i u tu zajednicu ušao nevin. Pevač je u svojoj Fejsbuk seriji "The Biebers on Watch" otkrio detalje odnosa sa suprugom, kao i šta bi uradio da može da vrati vreme.

- Da mogu da se vratim u prošlost i izbegnem neke stvari koje su bolele, verovatno bih se čuvao za brak. Seks je zbunjujući kad ste seksualno aktivni s bilo kim - rekao je Džastin, ali se Hejli nije složila s njim, već je kazala da svi imaju različita iskustva.

Foto: Instagram.com/justinbieber

- Slažem se s tim da fizički odnos može učiniti da stvari budu zbunjujuće - rekla je. Inače, Biber je već pričao o svojim problemima sa seksom i pre nego što su se on i Hejli ponovo zbližili svojom voljom je apstinirao godinu dana. On je rekao i da vođenje ljubavi može da "pomuti rasuđivanje i donošenje odluka".

- Kad je moja veza s Hejli postala ozbiljna, prestao sam da imam seks i stvari su postale mnogo jasnije. Ponovo sam mogao da izgradim svoj odnos i da izgradim poverenje s njom. Mogla je da me shvati ozbiljno i da zna da, ako to ne radim s njom, ne radim ni sa kim drugim. Mogla je da mi veruje - rekao je Biber.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Džastin i Hejli venčali su se u septembru 2018. godine pred matičarem u Njujorku, a godinu dana kasnije usledilo je drugo venčanje - u prisustvu prijatelja i porodice u Južnoj Karolini. Tada su se venčali u kapelici na imanju luksuznog hotela.

Autor: Pink.rs

#Džastin Biber | Justin Bieber

<
'