AKTUELNO

Ko bi rekao da ona ima 50 godina?!

Naomi Kembel je ponovo "pokosila" planetu i pokazala da je neprikosnovena, čak i sa svojih 50 godina, koliko je juče napunila.

Baš na njen jubilarni rođendan objavljena je nikad viđena slika nage Naomi, na kojoj pozira kao od majke rođena.

Nekadašnji top model, "Crna pantera", skinula se za potrebe snimanja u njujorškom metrou, a slika je nastala u februaru 2019. godine i objavljena je u crno-beloj rezoluciji na zvaničnoj Instagram stranici "Valentina".

Kembel je u aprilu proslavila 34 godine karijere u modnoj industriji tokom kojih je imala nebrojeno modnih revija, krasila više od 800 naslovnica, gostovala u brojnim emisijama i video spotovima, a prošle godine postala je i novo zaštitno lice Chanelove kampanje.

- Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali evo me danas, proslavljam 33 godine u modnoj industriji. Osećam se blagoslovljena i izuzetno zahvalna Bogu. Hvala mojoj majci Valeri Moris što je verovala u snove trogodišnje devojčice i što mi je dopustila da budem ono što jesam. Tvoja ljubav i podrška bile su uz mene u dobrim i teškim vremenima. Volim te, mama - napisala je Naomi prošle godine na društvenim mrežama.

Autor: M.K.

#Naomi Kembel | Naomi Campbell

'