AKTUELNO

Otkako je Kejt izgovorio sudbonosno "da" njegov život veoma se promenio, a roditeljstvo mu je prilično teško palo.

Princ Vilijam, vojvoda od Kembridža, nikad iskrenije progovorio je o porodici i deci, za potrebe jednog dokumentarca koji bi prema pisanj ustranih medija trebal oda ugleda svetslost dana ove nedelje. Kako je objasnio, otkako je Kejt izgovorio sudbonosno "da" njegov život veoma se promenio, a roditeljstvo mu je prilično teško palo. 

- Moja majka je poginula kad sam bio mlad, emocije se vraćaju u naletima jer je to sasvim drugačija životna faza... I nema nikoga ko bi nekako mogao da ti pomogne - pričao je on, prisećajući se majke Dajane, bez koje je ostao sa svega 15 godina.

Foto: Tanjug AP/Joe Giddens

- Nikad nismo zaista pričali o tome što smo izgubili mamu tako mladi - rekao je on jednom prilikom, misleći na sebe i mlađeg brata Harija, koji sada ima ženu Megan i naslednika Arčija.

Razne emocije su se, kaže, dugo taložile zbog čega njih dvojica aktivno učestvuju u kampanjama kojima se promoviše briga u mentalnom zdravlju.

- Mentalno zdravlje treba da bude prioritet. Neko mora da preuzme vođstvo i započne razgovor - ispričao je Vilijam, prenose strani mediji. 

Autor: M.K.

#Kejt Midlton | Kate Middleton

'