AKTUELNO

Bez blama pozirala u ovom izdanju!

Meksičko-američka glumica i producentkinja Selma Hajek (53) pokazala je kako izgleda pre i posle farbanja kose i prvi put otkrila da ima sed koren dlake. Selma na društvenoj mreži Instagram ima 15 miliona pratilaca, a u poslednjoj objavi je pokazala kako izgleda pre i posle sređivanja i na toj objavi prikupila 383.000 lajkova.

Glumica je u utorak uveče na Instagramu objavila dve fotografije. Na jednoj se vidi kako izgleda kada joj kosa nije ofarbana, kada nema šminku dok je u kućnom izdanju. Na drugoj, pozirala je našminkana, sa sveže ofarbanom i isfeniranom kosom, pa je napisala:

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

- U iščekivanju novih snimanja, konačno sam ofarbala koren kose.

Selma je namazala puder, stavila rumenilo i senku na oči kako bi upotpunila izgled, dok je na usnama imala karmin u boji kože.

Podsetimo, Selma je nedavno pozirala bez šminke u bazenu, a kosa joj je bila vlažna dok je uživala kod kuće u karantinu za vreme pandemije Covida-19. Naime, ona je pozirala u svom bazenu u vili u Londonu i pokazala kako izgleda bez šminke, ali i svoj bujni dekolte, koji često ističe u prvi plan.

Autor: M.K.

#Selma Hajek