AKTUELNO

Pisao je i o svojim strahovima, kao i da ima osećaj da neko planira da ga uništi.

Majkl Džekson svojevremeno je bio opsednut idejom da postane besmrtan kao Čaplin ili Dizni, navodi se u knjizi "Bad: An Unprecedented Investigation Into the Michael Jackson Cover-Up" koju je objavio Dilan Hauard, koji se inače bavi istraživačkim novinarstvom, prenose strani mediji.

U ovoj knjizi on je, između ostalog, objavio i pojedine beleške iz pevačevog dnevnika pa tako čitaocima pružio na uvid - da je bio fokusiran na ideju da postane i prvi multimilijarder glumac i reditelj, jer prema tom tajnom dnevniku koji je vodio vidljivo je da je planirao da ostvaruje nedeljnu zaradu od čak 20 miliona dolara.

Foto: Tanjug AP/MICHAEL A. MARIANT

Kako bi mu to pošlo za rukom, razmišljao je o eventualnom održavanju koncerta u "Cirque du Soleil"-u i sklapanju ugovora s jakim robnim markama. Osim toga, pisao je i o svojim strahovima kako neko želi da ga ubije i da ima osećaj da neko planira da ga uništi.

- Plašim se da neko pokušava da me ubije. Zli ljudi su svuda. Žele da me unište i da mi otmu izdavačku kuću. Žele da me ubiju zbog mog kataloga... Ne prodajem ga - pisao je on, prenose strani mediji.

Autor: M.K.

#Majkl Džekson | Michael Jackson