AKTUELNO

Nakon nekoliko dana potrage u jezeru Pir, telo 33-godišnje glumice i pevačice Naje Rivere je pronađeno i potvrđeno je da je to ona.

Naja je prošle srede otišla sa četvorogodišnjim sinom Džosijem na jezero Pir, gde je iznajmila čamac. Kada je prošlo vreme koje je bilo predviđeno za iznajmljivanje čamca, radnici su odmah krenuli u potragu za njom i pronašli su njenog sina na severnom delu jezera. On je spavao u čamcu, na sebi je imao prsluk na naduvavanje, dok je drugi prsluk, koji je trebalo da nosi glumica, bio pored njega. Od glumice nije bilo ni traga ni glasa. 

Jedinica za spasavanje odmah je krenula u potragu, ali je sve to otežavala činjenica da je jezero prljavo i da u njema ima mnogo trave. Šerif je već tada izjavio da se pretpostavlja da se Naja utopila tako što se verovatno upetljala u nešto što se nalazi u jezeru, te da joj nije bilo spasa.

Foto: Tanjug AP/Ringo H.W. Chiu

Ipak, porodica i prijatelji u to nisu želeli da veruju, već su se do poslednjeg trenutka nadali da će se pojaviti živa. Nažalost, u ponedeljak ujutru, nakon šest dana potrage, njeno telo je pronađeno kako pluta na severoistočnom delu jezera.

Foto: Tanjug AP/Ringo H.W. Chiu

SIN JE GLEDAO KAKO SE UTAPA U JEZERU

Šerif koji je vodio potragu za Najom izneo je u javnost novu informaciju - sin glumice je gledao svoju majku kako se utapa.

Dala je svu svoju snagu da vrati sina u čamac, ali nije imala dovoljno snage da spasi sebe - rekao je šerif.

Foto: Tanjug AP/Ringo H.W. Chiu

On je dodao da je Džosi ispričao istražiteljima da su njegova majka i on plivali u jezeru, te da ga je ona u jednom trenutku vratila na čamac, a kada se okrenuo, video je da ona nestaje ispod površine vode. 

Foto: Tanjug AP/Ringo H.W. Chiu

U javnosti su se pojavile razne teorije, a jedna od njih je bila da je Najin bivši muž i otac njenog deteta glumac Rajan Dorsi odgovoran za njenu smrt, o čemu više možete pročitati klikom na link ispod.

Međutim, šerif koji je vodio potragu je istakao da je najverovatnija činjenica da se Naja utopila, te da niko drugi nije odgovoran.

Naja je postala poznata u celom svetu ulogom Santane Lopez u seriji "Glee", a mnogobrojne javne ličnosti kao i njene kolege iz serije oprostili su se od nje putem društvenih mreža.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Autor: Nemanja Vujčić

#Naja Rivera

#Naya Rivera