AKTUELNO

Horor priče iz bračnog života filmskog para ne prestaju da užasavaju javnost.

Bitka na sudu glumca Džonija Depa (57) i njegove bivše supruge Amber Herd (34) traje već danima. Novi skandalozni detalji svakog dana 'cure' u strane medije.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Vitni Henrikez, sestra Amber Herd, na sudu je rekla kako je Džoni koristio aplikator za tampon, ali ne kako je predviđeno već je pomoću njega šmrkao je kokain, piše Dejli Mejl.

Amber je rekla kako nikad nije želela da stvari iz njihovog privatnog i zajedničkog života izađu u javnost. Želela je samo, kaže glumica, da bude sama nakon razvoda i da poštedi Džonija sramote. Takođe, misli da će ova bitka na sudu loše uticati na njenu karijeru.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Sad je u većinu priča koje se iznose na sudu upletena i Vitni. Ispričala je i kako ju je u martu 2015. godine pijani Džoni skoro gurnuo niz stepenice kad je intervenisala u njihovu svađu. Tad je Amber vikala na Džonija neka joj ne dira sestru i udarila ga je. Prema sestrinim rečima, Džoni je uzvratio je Amber. 

Stajala sam odmah pored njih. Džoni je Amber zgrabio za kosu jednom rukom i jako ju je udario - rekla je Vitni.

Sestra kaže kako je želela da pomogne Amber, ali nije uspela, pa je intervenisao čuvar Trevis koji ih je razdvojio. Nakon toga je Amber jedno vreme boravila kod sestre u stanu.

Autor: Pink.rs

#Amber Herd | Amber Heard

#Džoni Dep | Johnny Depp

#Sud