AKTUELNO

Po njihovom životu bi mogao da se snimi film!

Ešton Kučer je očigledno zvezda u svojoj porodici, ali njegov brat blizanac je onaj koji zaslužuje da se po njemu snimi film. Majkl Kučer je protagonista priče koja može da vas inspiriše i ohrabri, a znamo ko bi mogao da ga odlično odglumi na velikom platnu. 

Iako su blizanci, Majkl i Ešton ne mogu biti drugačiji. Majkl je rođen pet minuta posle njegovog poznatog brata, a bio je iznenađenje za njihove roditelje, koji nisu znali da očekuju blizance skoro pa do njihovog rođenja. Mlađi blizanac je toliko bio slab da su doktori mislili da neće preživeti, ali im je on dokazao suprotno. No, nije prošlo dugo vremena kada su roditelji primetili da se Majkl ne razvija dovoljno koliko i Ešton. Vrlo brzo su shvatili da mlađi Kučer boluje od cerebralne paralize. Ali, to nije sve. Nekoliko godina kasnije, Majkl je iznenada morao da ode na transplataciju srca. Ešton je toliko bio zaštitnički nastrojen prema Majklu da je čak hteo on da mu bude donor u prvih 48 sati. Da, hteo je da izvrši samoubistvo kako bi spasio brata! Na sreću, našli su donora i od tada su braća nerazdvojna!

Činjenica da je mogao da ostane bez brata je Eštona toliko pogodila da je 1996. godine upisao biohemijski inženjering sa namerom da pronađe lek za cerebralnu paralizu kako bi pomogao bratu. Međutim, život ga je odveo u suprotnom smeru. Na predlog prijatelja, on se prijavio na takmičenje za modele, a potom se odselio u Los Anđeles kako bi počeo da se bavi glumom. U ovom gradu i dalje živi sa svojom suprugom Milom Kunis i njihovom decom.

Iako Ešton nije pronašao lek za svog brata, Majkla to nije sprečilo da se izbori za sebe. On je danas oženjen, ima i sina, povremeno se podvrgava raznim operacijama na srcu, ali najveći deo života proveo je držeći motivacione govore. Mladi ljudi su inspirsani Majklovom pričom kako nikada ne treba da dozvolimo da nas životne prepreke zaustave.

View this post on Instagram

Florence is a must see 🍷🇮🇹

A post shared by Michael Kutcher (@mkutch) on

Iako danas žive razdvojeni i na različitim stranama države, Majkl i Ešton su i dalje bliski. Štaviše, Majkl je jednom prilikom ispričao da svaki telefonskim razgovor završavaju rečima "Volim te".

Autor: N. Vujčić

#Blizanci

#Ešton Kučer

#Majkl Kučer

#Samoubistvo

#braća

#životna priča