AKTUELNO

Toma Kruza (58) dugo nije bilo u javnosti, a onda je prvo helikopterom sleteo na aerodrom "Battersea" u Londonu, a zatim juče na Instagramu objavio sasvim poseban snimak.

Glumac je karantin proveo u dvorcu u Zapadnom Saseksu, a onda je rešio da je vreme da ode u biskop. Seo je u crni taksi i uputio se na filmsku projekciju. Nosio je sve vreme crnu zaštitnu masku, a ipak su ga prepoznali fanovi pored kojih je prošao u automobilu.

"Vreme je za povratak filmu", "Veliki film. Veliki ekran. Obožavam", komentarisao je Tom Kruz koji je u bioskopu u Londonu gledao film "Tenet" Kristofera Nolana u kojem glavne uloge tumače Džon Dejvid Vošington, Robert Patinson i Elizabet Debicki.

Tom Kruz je najavio da bi uskoro trebalo da počne snimanje filmova "Nemoguća misija 7" i "Nemoguća misija 8" u saradnji sa studijom Vorner Bros. Britanska vlada je dozvolila malom broju glumaca i ostatka ekipe filma da dođu u Britaniju bez obaveze da 14 dana provedu u karantinu. O tome je Kruz razgovarao u video pozivu sa britanskim ministrom kulture Oliverom Boudenom.

Osobe koje će biti izuzete od karantina moraće da borave u strogo kontrolisanim sredinama odnosno njihovo kretanje biće strogo vezano za lokacije snimanja. Britanske vlasti objasnile su da je jedan od razloga ovakve odluke doprinos koji će film doneti ekonomiji zemlje što je posebno važno zbog negativnih uticaja koje pandemija ima na privredu.

#Tom Kruz