AKTUELNO

Popularni par je već nekoliko puta do sada boravio na hrvatskoj obali, najčešće krstareći na velikim iznajmljenim jahtama, a ni sada nisu odstupili od toga

Bijonse je svoj 39. rođendan u petak proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, ostrva ljubavi, poznatog u celom svetu zbog svog oblika srca.

Kako se navodi, popularni par je uživao u romantičnoj večeri, okruženi upaljenim bakljama i cvećem, nakon što su dan proveli krstareći na luksuznoj jahti "Lana", sa kojom su pre četiri dana bili u blizini Dubrovnika.

Foto: Beta AP/Chris Pizzello

Sagovornici pomenutog portala naveli su da se toranj supermoderne jahte dugačke 107 metara dva dana mogao videti s kopna, ali da nisu znali ko je na brodu, sve dok se na obali nije pojavio šef poznatog restorana iz Sorenta s dve Mišelinove zvezdice.

― On im je na brodu pripremio večeru i tako smo saznali da je Bijonse svoj rođendan odlučila da proslavi na Galešnjaku, ostrvu zaljubljenih i simbolu romantike. Šta su jeli i ko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području ― rekli su oni.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

Kako se dalje navodi, u subotu su Bijonse i Džej Zi viđeni na Kornatima, u jednom restoranu.

Bili su sami na terasi okruženi brojnim telohraniteljima koji su budno pazili da im se niko ne približi, eventualno pokuša da ih snimi telefonom i tako uznemiri njihov boravak u restoranu.

Autor: N.V.

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter