AKTUELNO

Pre nekoliko godina bila je u Srbiji, a sada stiže u komšiluk.

Pevačica Lejdi Gaga, prema pisanju domaće štampe, mogla bi sledeće godine da doputuje na Jahorinu. Tamo će je ugostiti fudbalski menadžer i bivši fudbaler Ognjen Koroman.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Inače, Lejdi Gaga je u našoj zemlji boravila pre pet godina, a sada će po svemu sudeći doći u komšiluk. Ognjen Koroman i Lejdi Gaga upoznali su se još dok je on igrao fudbal za Portsmut.

Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj poseti i zbog toga nije za javnost. Tačno vreme njenog dolaska neće nigde biti objavljeno - rekao je Koroman koji je zatim i otkrio kako se upoznao sa Gagom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Bilo je to davno, zatekli smo se u jednom noćnom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, ja sa svojim saigračima. U početku nisam skapirao ko je ta osoba, pa su mi rekli. Zezali smo se celo veče i razmenili kontakte, ne samo s njom nego sa celim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posete u Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe i popije našu rakiju s Romanije - izjavio je on.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Kao što je i obećao, Koroman će voditi pevačicu u svoje selo kako bi probala, ali i pekla rakiju.

Pozvao me je naš zajednički prijatelj i rekao da bi došlo njih nekoliko, ali u strogoj tajnosti. Samo da utanače vreme i sa ekipom će doći na Jahorinu. Vodiću Gagu na selo da pečemo rakiju - rekao je Ognjen.

Autor: S. K.

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

#Ognjen Koroman