AKTUELNO

Skandal!

Mlada pevačica Bili Ajliš našla se u jako neprijatnoj situaciji, jer je već neko vreme proganja nepoznati čovek, izvesni Džon Hirl.

Pevačica je bila prinuđena da slučaj prijavi policiji i protiv ovog čoveka zatraži zabranu prilaska, za koga tvrdi da prati svaki njen pokret, navode strani mediji.

On je navodno poslednjih šest meseci maltretirao, slao preteće poruke i imao druge "čudne gestove". Da je stvar odmakla kontroli, govori i to što je nepoznati muškarac počeo sve češće da se pojavljuje u blizini njene kuće u Los Anđelesu, pa je Bili iz tog razloga tražila zaštitu.

Foto: Tanjug AP/John Locher

Kako tvrdi Ajlišova, Džon Hirl je kampovao u školi preko puta njene kuće. Bili navodi da je primila brojne preteće poruke i uznemirujuća pisma, a tvrdi i da je neko gledao i napravio gest kao da će joj prerezati grlo. Ona je otkrila i sadržaj jedne poruke od Džona koja ju je mnogo uznemirila.

Ne možeš da dobiješ ono što želiš, osim ako je ono što želiš umreti za mene. Znaćeš da će se uskoro voda podići, a ti ćeš umreti. Umrećeš - pisalo je u poruci.

Pevačica tvrdi da je Džon posmatrao svaki put kada je ulazila i izlazile iz kuće i pokušavao da joj se obrati uz čudne pokrete. Ovo je sve uticalo na zdravstveno stanje pevačice, jer je istakla da je zbog straha postala anksiozna, svaki put se mnogo uplaši kada mora da se vrati kući, ili da izađe iz nje, ali se boji i za sigurnost svoje porodice, kako prenose strani mediji.

Sada je merom zabrane prilaska zatražila da joj se Džon ne može približiti, a ni njenim roditeljima u krugu od oko 200 metara. Losanđeleska policija tvrdi kako istražuje slučaj, ali Džon nije uhapšen, navode američki mediji.

Foto: Tanjug AP/John Locher

Autor: O. B.

#Bili Ajliš