AKTUELNO

Optužili je da je bila emocionalno okrutna i manipulativna.

Megan Markl optužila je Bakingemsku palatu da vode prljavu i nepoštenu kampanju protiv nje jer žele da joj naruše ugled i naprave je nasilnicom u očima javnosti pre nego što njen intervju sa Oprom Vinfri izađe.

Naime, bivši asistenti su optužili Megan da je bila emocionalno okrutna i manipulativna dovodeći ih do suza i ostavljajući ih da se tresu u strahu.

Megan je izjavila da je medij The Times poslušnik Palate i da oni vode netačnu priču o njoj zbog intervjua koji će uskoro izaći. Times je izvestio da je portparol Saseksa žestoko porekao tvrdnje, rekavši da su "žrtve proračunate kampanje blaćenja zasnovane na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama"

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Nikakve izjave nisu stigle iz Bakingemske palate jer su preokupirani princom Filipom i njegovim boravkom u bolnici, ali je jedan neimenovani izvor izjavio za britanske medije da ni u kom slučaju bivši zaposleni nisu korišćeni kao osveta niti im je iko iz kraljevske porodice rekao šta da kažu. 

Megan je optužena da je ispela da istera dvoje asistenata i rasturi njihovo samopouzdanje, a jedan je čak izjavio da su Hari i ona nasilnici. The Times je naveo da je oktobra 2018. godine Džejson Knauf koji je radio kao sektretar za komunikaciju, podneo žalbu protiv para.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Stariji član osoblja Kensingtonske palate podneo je protiv vojvotkinje od Saseksa žalbu na maltretiranje pre nego što su se ona i princ Hari povukli sa kraljevskih dužnosti i tvrdio da je vojvotkinja "oterala dva lična asistenta iz domaćinstva i da je podrivala poverenje trećeg člana osoblja.

Navodno, postoji i tvrdnja da je način na koji se par odnosio prema asistentima veoma brinuo Vilijama, Harijevpog brata jer se neki zaposleni "dele".Još jedna neverovatna stvar je i otkriće da je Megan nosila par minđuša koje koštaju pola miliona funti na večeri na Fidžiju 2018. godine, kao poklon saudijskog princa i to samo tri ndelje pošto su iz SAD-a potrvrdili da je on odgovoran za ubistvo novinara u saudijskoj ambasadi u Turskoj, kako navode britanski mediji.

Autor: M.K.

#Megan Markl | Meghan Markle