AKTUELNO

Sad se pojavio dokaz za jednu od njenih tvrdnji!

U svom obraćanju sudu, pop princeza Britni Spirs ispričala je mnogo šokantnih stvari o tome kako izgleda njen život pod starateljstvom, a sada se pojavio dokaz za jednu od njenih tvrdnji.

Foto: Foter/hnkkk on Foter.com / CC BY-SA

Pevačica Britni Spirs, koja od 2008. godine nema prava da upravlja svojim novcem niti da donosi odluke o bilo čemu u svom životu, uključujući lečenje , prekjuče je pred sudom u Los Anđelesu konačno otvoreno pričala o tome kako otac Džejmi Spirs i njen "starateljski tim" kontrolišu svaki aspekt njenog života. Ona je iznela potresne detalje, poput toga da želi da se uda i ima još jedno dete, ali joj staratelji ne daju da ode kod lekara i izvadi spiralu, da joj je davan lek koji je omamljuje do mere da ne može da govori, da ne može da koristi sopstveni novac i još mnogo, mnogo toga.

Britni je istakla i da je 2018. godine naterana da ode na turneju Piece of Me iako to nije želela.

- Bilo je preteće i strašno. Iz straha sam otišla na turneju - rekla je pevačica, koja je potom sve dirnula rekavši sudiji: - Gospođo, ja nisam ničiji rob. Mogu da kažem "ne" plesnom pokretu.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Sada je jedan pevačicin fan na Tviteru podelio snimak nastao u Atlantik sitiju, tokom pomenute turneje, a koji pokazuje da je Spirsova, po svemu sudeći, morala da nastupa u lošem zdravstvenom stanju.

- Ovde je vrlo, vrlo vruće. Mislim da ću se onesvestiti, bolesna sam. Zapravo sam u groznici, imam temperaturu 39 stepeni - kaže pevačica na snimku usput, kao da to nije ništa strašno, pitala fana koji se popeo na binu kako se zove i nastavila nastup.

Foto: Tanjug AP/Steve Marcus/Las Vegas Sun via AP

Autor: M.M.

#Britni Spirs