AKTUELNO

Radosne vesti!

Glumica Gal Gadot (36) rodila je treće dete, a srećne vesti podelila je na Instagram profilu. U najnovijoj objavi Gal pozira sa suprugom i starijim kćerkama, dok jedna od njih u rukama drži novorođenče.

- Moja slatka porodica. Ne mogu da budem zahvalnija i srećnija (i umornija), svi smo tako uzbuđeni što možemo da dočekamo Danijelu u svojoj porodici. Šaljem svima vama ljubav i zdravlje - napisala je u opisu fotke i tako znatiželjnim pratiocima otkrila ime devojčice.

Da podsetimo, zvezda filma Čudesna žena (Wonder Woman) vest o trudnoći otkrila je u martu, a njeni obožavaoci bili su uvereni kako će dobiti dečaka. Naime, Gadot sa suprugom ima već dve ćerke, a sada su postali roditelji i treće.Glumica je tokom trudnoće rekla kako će se ona i suprug Jaron Varsano držati onoga u šta se razumeju i tako otkrila da će dobiti još jednu devojčicu.Ovo dvoje supružnika u braku su od septembra 2008. godine, a žive na relaciji Izrael - SAD.

Ime Danijela je staro biblijsko ime nastalo od muškog imena Danijel. U prevodu imena Danijel, bilo iz hebrejskog, latinskog ili iz grčkog jezika, ono ima značenje "Bog neka mi sudi", "Bog je jedini sudija", "Božji sudija", tako da se ta značenja pripisuju i imenu Danijela. Prvi put se ime pojavljuje se u Starom zavetu kao prorok Danijel, kod nas poznatiji kao Danilo.

Autor: M.K.