AKTUELNO

Reper je proveo kvalitetno vreme sa svojom decom u umetničkom odmaralištu smeštenom na obali Meksika.

Američki reper Kanje Vest (44) uživao je nekoliko dana sa svojom decom u Meksiku, dok je njegova uskoro bivša supruga Kim Kardašijan (40) na putovanju u Italiji, a nova cica Irina Šajk oduševljava svet nagim slikama. Naime, reper je proveo kvalitetno vreme sa svojom decom u umetničkom odmaralištu smeštenom na obali Meksika.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

On je u sredu uslikan sa svojom najstarijom ćerkom Nort (8) na aerodromu, a kasnije su im se pridružili sinovi Sejnt i Psalm, kao i ćerka Čikago, koji su bili sa svojom dadiljom i obezbeđenjem.

Oni su uslikani na terminalu uoči leta za Los Anđeles, a može se primetiti da je reper veoma posvećen otac i da je ovog puta on bio na dužnosti, dok je Kim u Rimu sa Kejt Mos i njenom ćerkom.

Kanje je tom prilikom nosio nekoliko kofera sa sobom iako su tamo proveli manje od 5 dana, a poneo je i ogromne zvučnike, pa se svi pitaju kojom prilikom je boravio tamo.

Inače, dobio je i brojne komplimente na svoj račun, zbog potpuno opuštenog i prirodnog ponašanja na aerodromu, "bez uzdizanja".

"Da li mu fali Kim?", "Svaka čast, posvećen otac", "On je čudan, ali mislim da je dobar otac", "Gde je Irina?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Kim je nedavno govorila o razvodu od repera i u svojoj ispovesti je istakla da se oseća umrtvljeno i iscrpljeno, a govorila je i o tome kako je ovaj brak uticao na nju.

Autor: M.K.