AKTUELNO

Odmah iza nje su Gal Gadot, bivša "srpska snajka", Adrijana Lima, Blejk Lajvli i Ema Votson.

Švedska glumica Alisija Vikander koja je na listama mnogih magazina najlepša žena na svetu i živi daleko od svetlosti reflektora, kada ne snima filmove.

Njen besprekoran stil i predivan izgled čine je ikonom stila, prema pisanju magazina E!, koji ju je i proglasio najlepšom ženom na svetu. Odmah iza nje je Gal Gadot, a odmah potom bivša "srpska snajka", Adrijana LimaBlejk LajvliEma Votson. Vikander se nakon uloge u filmu "Dankinja", za koju je dobila i prestižnog "Oskara", proslavila u Holivudu, pa je ulogu legendarne Lare Kroft nasledila od Anđeline Džoli.

Moje grudi nisu tako čvrste i špičaste i ne stoje kao kod prve Lare – našalila se glumica kada su je pitali o pomenutoj ulozi, pa nastavila:
No, imala sam jasnu viziju kako želim odigrati ovaj lik. Kao dete bila sam velik fan igrice i bez obzira na to što sam bila jako uplašena zbog toga kako ću je odglumiti, naučila sam sve poteze i pokrete – rekla je Alisija jednom prilikom.

Rođena je u Geteborgu i u braku je sa pozntim glumcem Majklom Fasbenderom od 2017. godine, sa kojim je i glumila u filmu "Svetlo između okeana". Dobitnica je brojnih glumačkih nagrada, ali živi daleko od reflektora i fotografa, nije aktivna na društvenim mrežama, nije imala estetske korekcije i ne objavljuje obnažene fotografije.

Autor: P.R.