AKTUELNO

Kako navodi advokat, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povredi, ali se bojao njene majke i menadžerskog tima.

Lin Spirs, majka Britni Spirs, prisilila je pevačicu da poništi svoj brak s prvim suprugom Džejsonom Aleksanderom, potvrdio je advokat Mark Goldberg.Naime, Mark je za "Daily Mail" ispričao kako par nije želeo da se brak poništi, ali su ih na to naterali Lin i Britin menadžerski tim.

- Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu ka kući - rekao je Goldberg za "Daily Mail".

Par se venčao u januaru 2004. godine u kapeli u Las Vegasu. Brak je trajao samo 55 sati. Kad su nazvali Lin da su se venčali, ona je navodno poludela. Aleksander je kontaktirao Goldberga za pomoć.

Foto: Tanjug AP/ Chris Pizzello/Invision/AP

- Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo s prijateljima, koliko se sećam, i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili niti se drogirali - ispričao je advokat.

Kako navodi advokat, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povredi, ali se bojao njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Aleksander u podkastu "Toxic: The Britney Spears Story".

- Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona - ispričao je Aleksander i napomenuo kako je mesec dana nakon poništenja braka pevačicin telefon misteriozno prestao da radi.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.