AKTUELNO

Tuga!

Preminuo je bugarski pop pevač Denis Teofikov (21), a tužnu vest o njegovoj smrti podelile su njegove kolege.

Foto: Instagram.com/dteofikov1

Mlada muzička zvezda sin je poznatih bugarskih muzičara, a svoj put do uspeha gradio je pomoću dueta sa bugarskim kolegama.

Upravo njegove kolege, Lorena i Antonio, podelili su vest o smrti pevača na internetu, a uzrok smrti još uvek je velika nepoznanica za širu javnost.

"Sa 21 godinu napustio nas je jedan od najboljih mladih izvođača muzičke kompanije “Painer “- Denis Teofikov. Pevač će nam zauvek ostati u srcu kao mlad i beskrajno talentovan dečak koji je nakratko postao idol za publiku i uspeo da svojom harizmom i ukupnim hitovima dominira publikom, a pozornica je bukvalno blistala kod god se našao na njoj", napisala je Lorena na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com/lorenna_9

Kompanija “Painter”, koja je producirala mladog pevača, potvrdila je tužnu vest ali nije i otkrila pravi razlog smrti Teofikova:

"Uvek ćemo se sećati energije koju je unosio u sve što je radio, a posebno u muziku, energiju koju je davao svima nama. S velikom tugom i tugom rastajemo se s vama, Denis Teofikov, ali zauvek ostajete u našim srcima! Počast vašem sećanju!

Muzička kompanija “Painer” i TV “Planeta” izražavaju iskreno saučešće porodici i rodbini Denisa Teofikova!", napisali su iz ove kompanije.

Autor: M.M.