AKTUELNO

Prošlo je skoro 20 godina otkako je Jasmin Blit obukla taj kultni crveni kupaći kostim u televizijskoj seriji "Čuvari plaže". Ona, međutim, danas živi potpuno drugačijim životom izvan reflektora, TV ekrana i medija, ali i njen izgled je doživeo najveću transformaciju.

Ova 51-godišnja glumica, nekadašnja glamurozna devojka, uslikana je kako šeta svog psa u južnoj Kaliforniji ranije ove nedelje, ali sada izgleda gotovo neprepoznatljivo. U ležernom izdanju, duksu, trenerci i patikama, sa viškom kilograma, nekadašnja prelepotica pokazala je da su joj godine, ali i konzumiranje opijata, ipak, uzeli danak, iako i dalje ima lepo i zanosno lice po kojem je svi pamtimo.

Foto: Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Zajedno sa Pamelom Anderson i Dejvidom Haselhofom Blit je trčala po peskovitim plažama u crvenim kupaćim kostimima od 1993. do 1997. godine i zaludela mnoge muškarce širom sveta.Ona je jednom prilikom rekla da je "rekreativna" upotreba droga bila izazvana burnim odnosom i vezom sa Ričardom Grejsom, a 2000. godine je čak otišla u kliniku za rehabilitaciju i borbu protiv zavisnosti od kokaina u Malibuu. Tamo je upoznala budućeg supruga Pola Serita, vlasnika striptiz kluba.

Sledeće godine Jasmin Blith je uhapšena u Detroitu za posedovanje kokaina. U iskrenoj ispovesti objavljenoj u aprilu 2003. godine u "Glamuru", Blit je otvoreno pisala o svojoj zavisnosti od droga, otkrivajući da je jednom prilikom čak i kolabirala tokom nekog fotografisanja.

- Svesni pokušaji da se klonim droge sada su deo mog života i uvek će biti - priznala je ova nekadašnja popularna glumica svesna svojih poroka i uzroka uvenulog izgleda, ali u nadi da će se vratiti na put stare slave.

Autor: M.K.