AKTUELNO

Iako je rođenje njene ćerke i dalje okruženo velom tajne, manekenka ne krije da uživa u majčinstvu!

Naomi Kembel je nedavno svetu pokazala kako izgleda njena desetomesečna ćerka dok je prikazivala snimak svog pojavljivanja na Met Gali.

Uživa dok gleda mamu na crvenom tepihu

51-godišnji supermodel je na Instagramu prikazala svoju haljinu za ovu priliku, koja je bila delo brenda “Burberry” i sliku svoje devojčice kako gleda svoju mamu na crvenom tepihu putem televizije iz udobnosti svoje stolice za hranjenje. Uz fotografije je napisala: - Hvala vam Barberi i Rikardo Tiši što me moja ćerka sada gleda od kuće.

Naomi je izgledala jednostavno i elegantno u haljini do poda koja je bila prekrivena svetlucavim detaljima i imala je izvezenu kragnu prepunu biserčića. Ona je tako odgovorila na temu “pozlaćenog glamura”, a na licu je imala zalepljene ukrasne kamenčiće koji su sačinjavali lepu šaru. Njena haljina je naglasila njeno zategnuto telo, a u struku se sužavala.

Odabrala je da ponese i rukavice koje su se savršeno slagale sa haljinom. Osim toga, manekenka se odlučila i za viseće minđuše i ogroman dijamantski prsten, dok je sa zadovoljstvom pozirala. Odlučila se za jednostavnu frizuru, njena duga tamna kosa je bila isfenirana ravno, dok je šminka bila dramatičnija kako bi istakla kamenčiće na njenom licu.

Misterija detetovog porekla

Naomi je zaprepastila fanove objavom rođenja svoje ćerke u maju 2021. godine, samo nekoliko nedelja nakon što se pojavila na pisti Nedelje mode u Njujorku bez vidljivog trudničkog stomaka. Ali ona kaže da je devojčica, čiji biološki otac još nije poznat, njena usred sve većih spekulacija u vezi sa njenim poreklom. Govoreći za najnovije izdanje britanskog Voga, dok je pozirala sa ćerkom za ekskluzivno snimanje naslovnice, manekenka je potvrdila: - Nije usvojena, ona je moje dete.

Naomi se ponašala stidljivo tokom novog intervjua, i uprkos tome što je potvrdila da njena ćerka nije usvojena, odbila je da detaljnije govori o svom prvorođenom detetu. Naomi nije otkrila način na koji je njena ćerka došla na svet, iako se nagađa da je verovatno angažovala surogat majku. Međutim, priznala je da je vrlo mali broj njenih prijatelja i članova porodice znao da planira da se ostvari u ulozi majke. Ona je objasnila:

Na jednu ruku mogu da izbrojim broj ljudi koji su znali da će se roditi. Ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. Ona je najbolja stvar koja mi se desila.

Naomi je mnogo putovala poslednjih meseci. Ali ona tvrdi da njenoj ćerki ne smeta letenje, ističući:

Imam sreću da moj devojčica voli da putuje kao ja, ne plače ni pri poletanju ni prilikom sletanja. Ona je dobra beba: jako lepo spava, jedva da plače i skrenuta mi je pažnja da je veoma svesna okoline za svoj uzrast. Upravo je počela da maše, što je zabavno. Mnogo se smeje. Samo što nije preogovorila. Mislim da bi mogla da prohoda pre nego što počne da puzi. A već ima 6 zuba. Uvek sam znala da ću jednog dana biti majka, ali to je najveća radost koju sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što je imam i svesna sam toga.

Manekenka, za koju se veruje da trenutno nema partnera, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu u maju 2021. godine slikom na kojoj drži svoju novorođenu ćerku, čije ime je još nepoznato. Uz sliku kojom je potvrdila proširenje svoje porodice, napisala je:

Prelepi mali blagoslov me je izabrao da joj budem majka. Tako sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, nema reči kojima bih opisala doživotnu vezu koju sada delim sa tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi.

Autor: Pink.rs