AKTUELNO

Detalji iscurili u javnost.

Nakon što su se Dženifer Lopez i Ben Aflek verili, u javnosti se pojavio spisak stvari koji svaki pevačicin dečko treba da ispuni, kako bi bili zajedno.

Mnogi su oduševljeni što će nakon skoro dve decenije, ljubavna priča Dženifer Lopez i Bena Afleka dobiti srećan kraj. Par se nedavno verio, a sada su isplivala pravila koja navodno svi pevačicini momci moraju da poštuju, ukoliko žele da budu sa njom u vezi.

1. Nema stjuardesa

Prema "Foks Njuzu", Lopez je bila toliko ljuta nakon što je saznala da je njen tadašnji suprug Mark Entoni imao navodnu vezu sa stjuardesom, da je potpuno prestala da dozvoljava prisustvo žena u svojim privatnim avionima. Kruže glasine da je Lopezova postala oprezna prema stjuardesama, a prema anonimnom izvoru, "ona mrzi stjuardese, jer je njen bivši muž Mark Entoni imao aferu sa jednom kada su bili u braku".

- Džej Lo ne dozvoljava stjuardesama da rade. Ona dovodi svog muškog stjuarda, koji zapravo i nije to, već "lični asistent".

2. Dženifer želi da njeni momci ostanu u formi

Pre nego što se Lopez i Aflek venčaju, ona navodno želi da glumac bude u vrhunskoj fizičkoj formi.Lopezova je navodno stavila Afleka na strogu dijetu i režim vežbanja, pošto su njih dvoje ponovo počeli da se zabavljaju.

- Kada su prvi put počeli da se zabavljaju, Ben je ustao u 5 ujutro i otišao u teretanu sa Džej Lo - rekao je izvor i dodao:

- Bio je mnogo svesniji o tome da izgleda kao momak koji je dostojan da izlazi sa najvećom holivudskom glamuroznom devojkom. Ona očekuje od njega da se smiri i želi da vežba svaki dan i da jede ispravno, bez izgovora - dodao je izvor.

3. Lopezova je navodno zahtevala pristup Rodrigezovom telefonu u svakom trenutku

Dok su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez još bili zajedno, pojavile su se glasine da je bivši igrač bejzbola varao Lopezovu sa rijaliti zvezdom Medison Lekroj. Kako prenosi "Archide", Lekrojeva je otkrila da je razmenila privatne poruke sa bejzbol zvezdom, ali je pojasnila da se između njih nikada ništa nije dogodilo.

- Kontaktirao me je, i da, razgovarali smo, ali osim toga nije bilo ničega. Nikada ga nisam videla ili dodirnula - rekla je Medison, Ediju Koenu.

Optužbe za neverstvo dovele su do toga da se Lopez pozove na određena pravila kojih je želela da se Rodrigez pridržava, uključujući da ima non-stop pristup njegovom telefonu.

4. Ne više od tri pića po noći

Tokom Lopezove veze sa Rodrigezom, pevačica je insistirala na "ograničenju od tri pića" za njega, kada je bio van grada, navodi "Archide". Sama Lopezova ne pije, rekavši jednom prilikom:

- Ne pijem, ne pušim i ne pijem kofein. To vam zaista uništava kožu, kako starite.

Aflek, koji je obnovio vezu sa Lopezovom 2021. godine, takođe je sada trezan, nakon što je bolovao od alkoholizma.Aflek je jednom prilikom u emisiji, govorio o odlasku na rehabilitaciju i trežnjenju, takođe razmišljajući o svom problemu sa pićem dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

- Lek za zavisnost je patnja, dovoljno patite, da nešto u vama krene: "Gotov sam" - rekao je Aflek.

- Imam sreće, jer sam postigao tu tačku pre nego što sam izgubio najvažnije stvari. Ne moju karijera ili novac, nego moj odnos sa mojom decom, i kada sam osetio da je to uticalo na njih, prepoznao sam to.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan

5. Ona ima nultu toleranciju na varanje

U danima nakon Lopezinog raskida sa Rodrigezom, objavljeno je da Lopezova nije prekinula vezu sa bivšim igračem bejzbola zbog toga što ju je navodno varao, već zato što je imao reputaciju da je vara.Prema "Elle", Lopezova je osećala da ne može u potpunosti da mu "veruje".

- Da li je varao ili ne, nije važno. Ona neće tolerisati strah od toga u vazduhu između njih - rekao je izvor.

6. Dženifer Lopez navodno zahteva intimne odnose sa Benom Aflekom najmanje 4 puta nedeljno

Lopezova je Afleku navodno predstavila predbračni ugovor, koji ima nekoliko upitnih zahteva. Jedan od navodnih zahteva u sporazumu je da zahteva od Afleka da ima najmanje četiri intimna odnosa nedeljno, što stoji u okviru klauzula koje će morati da potpiše da bi se venčali.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello, Tanjug AP/Willy Sanjuan/Invision

7. Nema više dece

Dok Lopez i Aflek planiraju svoje venčanje, njih dvoje su jedno jasno rekli: ne žele više da imaju decu.Lopez već ima dvoje dece, sa bivšim mužem Markom Entonijem, dok Aflek ima troje, sa bivšom ženom, Dženifer Garner.

- Oni ne žele novu decu, oboje su prošli taj deo svog života. Dženiferina veza sa njegovom decom čini Bena još sigurnijim da je to sudbina. Oni se sada fokusiraju na to da ih odgajaju da budu dobri odrasli ljudi i dovoljna im je zabava sa njih petoro - navodi izvor.

8. Lopezini momci moraju da se slažu sa Markom Entonijem

- Entoni i Lopez, koji su bili u braku od 2004. do 2014. i imaju dvoje dece, i dalje su "veoma bliski" od razvoda i nastavljaju da budu "najbolji prijatelji" - rekao je izvor za "HollywoodLife".

Naravno, pošto su njih dvoje aktivni roditelji, bilo bi logično da bi svako sa kim Lopez trenutno izlazi, morao da se slaže sa Entonijem. Entonija takođe "nije briga" sa kim se Lopez zabavlja, niti gde živi. Navodno se talođe slaže da njihova deca dele vreme između viđanja u Majamiju i života u Los Anđelesu sa svojom majkom i Aflekom.

Autor: Pink.rs