AKTUELNO

Svi su se ponadali da će Britni, otkako se oslobodila okova dugogodišnjeg starateljstva, voditi mrinji život sa svojim verenikom, međutim...

Naime, pevačica je šokirala svoje milionske paratioce na društvenim mrežama, objaviviši nekoliko slika na kojima je potpuno gola!

Fotografije su nastale tokom odmora u Meksiku, na kom je bila sa dečkom Semom Asgarijem, malo pre nego što je ostala u drugom stanju.

- Fotografija je nastala kada sam poslednji put bila u Meksiku, pre nego što sam zatrudnela. Zašto, pobogu, izgledam 10 godina mlađe na odmoru - napisala je Britni u opsiu fotke.

Odmah je počela lavina negativnih komentara, gotovo da niko nije napisao nijednu lepu reč! Potom se Birtni Spirs ponovo oglasila.

- Ne potcenjujte moć da to uradim sama i da snimam selfi štapom. Deponija fotografija pre nego što je u meni bilo dete - istakala je pevačica.

Fanovi su je podsetili da ovakvim ponašanjem ne daje dobar primer svojim sinovima, koji su tinejdžeri i mogu vrlo lako da vide njene objave na Instagramu.

Međutim, mnogi su se pitali i šta je sa Semom. Pojedinci su ga molili da ne misli na novac i veze koje dolaze sa Britni, već da pokuša da je zauistavi u ponašanju koje može da joj naškodi.

Sem Asgari je fitnes trener i glumac, reklo bi se u pokušaju, koji je 13 godina mlađi od Britni Spirs. Nedavno je verio pevačicu, a sada čekaju i prvo zajedničko dete.

Autor: M.M.