AKTUELNO

Verenik se ne odvaja od nje!

Nakon trudnoće popularne pevačice Rijane, čini se da je brazliska lepotica Adrijana Lima morala da nastavi trend golotinje. Naime, Rijana je tokom svog blaženog stanja svuda odlazila jedva obučena i pokazivala svoj trudnički stomak, ne bi li razbia tabu oko promene ženskog tela tokom drugog stanja.

Adrijana Lima, kojoj se Rijanin trudnički stil očigledno dopao, ovih dana je gošća 75. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, gde se već nekoliko puta pojavila u društvu verenika Andrea Lemera.

Foto: Tanjug AP/Photo by Vianney Le Caer

Čuvena lepotica, koja trenutno čeka svoje treće dete, se najpre na crvenom tepihu ovog prestižnog filmskog festivala pojavila u haljini s prorezom za stomak, a sada je spremila novu neobičnu toaletu.

Nakon Roberto Cavalli haljine sa plišanim brushalterom, kožnim kaiševima u "S&M" maniru i tanke suknje sa animal printom koja je, naravno, otkrivala goli stomak, lepa Brazilka je ponovo iznenadila.

Foto: Tanjug AP/Photo by Vianney Le Caer

Bivša srpska snajka pojavila se u lepršavoj, dugoj haljini sa ogrtačem. Mada je prekrila leđa "plaštom", ono što je pak dozvolila da vide prisutni u Kanu, jeste bujno porsje i grudi koje samo što nisu ispale iz korpi. Provokativna kreacija imala je i ultravisok šlic koji je, kada je manekenka iskoračila, otkrio gaćice.

Autor: M.K.