AKTUELNO

Prema rečima ortopedskog hirurga, on nije povredio ruku na staklenu flašu.

Svetsku javnost danima unazad intrigira suđenje Džonija Depa i Amber Herd. Gotovo svakodnevno isplivava prljav veš iz njihovog turbulentnog braka. 

I taman kada uhvatite nit i shvatite da je jedno od njih dvoje govori istinu, karte se već sruše.  Sada je medicinski stručknjak posvedočio da Džoni laže. Depova izjava da ga je Amber posekla flašom votke i da je zbog toga izgubio deo prsta, je prema rečima lekara, apsolutna laž. 

Foto: TANJUG AP/STEVE HELBER

Naime, Džoni tvrdi da je u martu 2015. u napadu besa Amber zavitlala staklenu flašu votke na njega. Flaša ga je, navodno, pogodila u šaku i staklo mu je odseklo deo prsta. Amber, s druge strane, navodi da je povredu naneo samom sebi.

Sada je svedočio ortopedski hirurg, specijalista za operacije šake, koji je rekao da Depove povrede nisu nastale od staklene flaše. 

Foto: Tanjug AP/Steve Helber

Medicinska dokumentacija koju sam pregledao nije sadržala nikakve informacije o komadićima stakla koji bi ostali u rani, da je ona nastala od udarca flašom. Nema ni drugih pridruženih povreda ruke koje bismo očekivali u ovakvom slučaju - rekao je doktor Ričard Mur i dodao da je gotovo nemoguće da je ta povreda nastala od udarca staklenom flašom:
U karijeri dugoj 25 godina, stotinama puta sam operisao povrede kao što je Depova. Fotografije i medicinski podaci ukazuju da povreda nije nastala zbog udarca staklenom flašom - rekao je doktor.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Podsetimo, Amber je takođe ispričala i da joj je Džoni pravio ljubomorne scene, poput one kada kada joj je ponuđena uloga u fimu sa Džejmsom Frankom. Glumica tvrdi da ju je Dep tada udario i bacio na nameštaj.

Ona je dodala i da je poznati glumac tokom njihovih svađa navodno povređivao i sebe, te gasio cigarete o svoje telo. Deo izjave Herdove su i skandalozne tvrdnje da ju je Dep silovao flašom. 

Autor: Pink.rs