AKTUELNO

Glavni lekar Rostovske centralne regionalne bolnice Natalija Ovečkina kasnije je potvrdila informaciju o smrti glumca.

Ruski glumac, pozorišni i filmski reditelj, umetnički direktor Jaroslavskog dramskog pozorišta nazvanog Sergej Puskepalis (56) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Jaroslavskoj oblasti, prenosi "TASS".

- U sudaru automobila marke Ford i kamiona dve osobe su poginule. Jedan od njih je Sergej Puskepalis, glumac i umetnički direktor Ruskog državnog akademskog dramskog pozorišta F. Volkov u Jaroslavlju - rekao je sagovornik za "TASS".

Foto: Printscreen YouTube/Телеканал Культура

Glavni lekar Rostovske centralne regionalne bolnice Natalija Ovečkina kasnije je potvrdila informaciju o smrti glumca.Kako je saopštilo regionalno odeljenje Ministarstva unutrašnjih poslova, nesreća se dogodila u utorak ujutro u Rostovskoj oblasti na 201. kilometru puta M8 Holmogori.

- Prema preliminarnim informacijama, dve osobe su preminule u nesreći, jedna osoba je hospitalizovana - saopštila je pres služba ministarstva.

Najpoznatiji je po ulogama u nagrađivanim filmovima Jednostavne stvari i Kako sam završio ovo leto, oba u režiji Alekseja Popogrebskog. Istakao se i ulogama u filmovima Jelka 6, Bitka za Sevastopolj, Metro i drugim...

Autor: M.K.