AKTUELNO

Fudbalski menadžer otkrio kako je 2010. pregovarao s Dejvidom o tome da ga dovede nazad u Englesku, u fudbalski klub Lester, ali je njegova supruga Viktorija "uložila veto" i onemogućila da se to dogodi.

Dejvid Bekam iza sebe ima impresivnu fudbalsku karijeru koju je uspešno usklađivao s privatnim životom. Igrao je u Mančester Junajtedu, Real Madridu, Milanu, Los Anđeles Galaksiju i Pariz Sen Žermenu, a u njegovoj biografiji se mogao naći još jedan klub. Pre nekoliko dana je to otkrio fudbalski menadžer Sven-Goran Erikson u podkastu "Sacked in the Morning". Ispričao je kako je 2010. pregovarao s Dejvidom o tome da ga dovede nazad u Englesku, u fudbalski klub Lester, ali je njegova supruga Viktorija "uložila veto" i onemogućila da se to dogodi.

- Pitao sam Bekama na fudbalskom događaju i tamo je bila njegova supruga. Pre večere smo razgovarali. U to vreme sam bio angažovan u Lesteru, pa sam mu rekao: 'Kad tvoj ugovor u Americi istekne, zašto se ne bi vratio u Englesku, potpisao za Lester i odveo nas u Premier Ligu' - ispričao je Erikson.

Foto: Instagram.com/victoriabeckham

- Odgovorio mi je: 'Možda, da'. Nije hteo da kaže ne. Onda je Viktorija rekla: 'Svene, možeš li da me zamisliš u Lesteru' - otkrio je menadžer.

- Rekao sam joj: 'Pa možda ne' - dodao je Erikson. To je nasmejalo Dejvida, koji je otkrio Svenu-Goranu jedan detalj.

- Kad smo živeli u Madridu, to nije bilo dovoljno otmeno za moju suprugu - rekao je menadžeru.

- Tako se završila rasprava o Lesteru - zaključio je Erikson.

Foto: Tanjug AP/Lynne Sladky

Inače, jedan od sinova Viktorije i Dejvida profesionalno igra fudbal. Reč je o 20-godišnjem Romeu, koji ima ugovor s američkim klubom Inter Majami.

Ipak, mnogi ističu da se nije sam probio, nego uz pomoć tate Dejvida, koji je suvlasnik Inter Majamija. Podsetimo, Dejvid i Viktorija su u braku od 1999. godine, a osim Romea imaju i sinove Bruklina i Kruza i ćerku Harper.

Par je prebrodio i fudbalerovu aferu sa asistentkinjom Rebekom Lus, a Bekam se više puta našao usred optužbi da vara suprugu. Tako je svojevremeno fotografisan i kako napušta noćni klub u Madridu s misterioznom ženom.

Autor: Pink.rs