AKTUELNO

Prelepe vesti!

Glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija dobili su svoje sedmo dete. U pitanju je devojčica, kojoj su dali ime Ilarija.

Kako smo zahvalni što smo poželeli dobrodošlicu našoj ćerki na ovaj svet. Isto je magično i ispunjeno ljubavlju kao kad smo dočekali našu drugu decu. Njena braća i sestre su tako uzbuđeni i svi već raspravljaju o tome na koga ona najviše liči… Presrećni smo što možemo da vam predstavimo bebu Ilariju - rekao je par za američke medije.

Foto: Instagram.com/hilariabaldwin

Hilarija je takođe objavila emotivan video na Instagramu, a snimak počinje kadrovima koji su nastali odmah nakon porođaja.

- I evo je! Tako smo uzbuđeni što vam predstavljamo naše malo ostvarenje sna - napisala je Hilarija i dodala puno ime bebice: Ilarija Katalina Irena.

Par zajedno ima sedmoro dece, sinove Eduarda Paoa Lukasa (2), Romea Alehandra Davida (4), Leonarda Anhela Čarlsa (5), Rafaela Tomasa (7) i ćerke Mariju Luciju Viktoriju (1) i Karmen Gabrijelu (8).

Alek je takođe otac Ajrlend Boldvin (26), koju je dobio iz prethodnog braka sa koleginicom Kim Besindžer.

Foto: TANJUG AP/JOHN MINCHILLO, INSTAGRAM/HALYNAHUTCHINS

Podsećanja radi, glumac Alek Boldvin se u oktobru 2021. godine našao u centru skandala kada je na snimanju filma "Rust" slučajno pucao i usmrtio koleginicu Halinu Hačins.

Autor: P.R.