AKTUELNO

Viktorija Bekama ne može da veruje da je njen sin Bruklin oženio tako "opasnu" ženu, tvrde izvori bliski modnoj dizajnerki

Viktorija Bekam (48) pojavila se prvi put nakon što je njena svađa sa snajom izašla na videlo. Modna dizajnerka je viđena sa mužem, Dejvidom Bekamom u noćnom provodu sa prijateljima.

Viktorija paparaco fotografima nije htela ni reč da kaže o tome u kakvim je odnosima sa snajom, Nikolom Pelc. Ali dobro obavešteni izvori za Dejli Mejl su rekli da je modna dizajnerka šokirana Nikolinim stalnim "dopunjavanjem" izmišljenih činjenica vezanih za njihovu navodnu prepirku.

Foto: Instagram.com

Naime, u nedavnom intervjuu Nikol je rekla kako joj je svekrva Viktorija Bekam ponudila da joj dizajnira venčanicu, da bi već za veridbu tu ponudu povukla. Stoga je bogata naslednica za venčanje sa Bruklinom Bekamom nosila Valentino venčanicu iako je stvarno želela da joj svekrva dizajnira haljinu.

Iako je bila oduševljena mogućnošću da nosi haljinu svoje svekrve, Viktorija joj se navodno nije javljala danima pred svadbu što je mladu Nikol nateralo da venčanicu potraži kod drugih dizajnera.

Izgleda da je nesporazum ali i potencijalna svađa nastala između Viktorije i Nikoline mame.

Zvala sam je da bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana da se nismo uopšte čule. Viktorija je potom nazvala moju mamu da joj kaže da neće stići da mi napravi haljinu - ispričala je Nikola.

Tada je i Bruklin odlučio da svojoj mami Viktoriji stavi do znanja da mu je žena na prvom mestu i prioritet broj jedan.

Foto: Instagram.com/nicolaannepeltzbeckham

Autor: A. N.