AKTUELNO

Britanska policija pronašla je prošlog meseca tela dve žene u zamrzivaču u istočnom delu Londona.

Prošle nedelje je identifikovana prva žrtva, Mirikan Mustafa (38), poznata i kao Meri Džejn. Meri džejn je živela u londonskoj opštinu Njuam i ima troje dece. Njen nestanak porodica je prijavila 10. maja prošle godine. Policija je otkrila i identitet druge žrtve.

Radi se o Henrijeti Suč (34) iz Mađarske. Henrijeta Suč je nekoliko godina živela u Velikoj Britaniji, ali nije imala stalnu adresu, navodi policija.

Kako navodi "Independent", zadnji kontakt koji je ona imala s nekim je bio tokom leta 2016. godine, tada je navodno pričala telefonom sa rodbinom u Mađarskoj. Njeni najbliži rođaci su obaviješteni, ali formalna identifikacija još nije obavljena.

Da podsetimo smrznuta tela žena pronađena su 26. aprila u zamrzivaču "složena" jedan na drugi i oba su bila u odeći.

Iako je obdukcija obavljena, uzrok smrti dve žene još uvek nije utvrđen, pa se očekuju dodatne analize. Poznato je samo da su obje imale "višestruke povrede".

Policajci su tela otkrili posle prijave komšija koji su bili zabrinuti zbog stanara koji je tu živeo i kod koga su po njima dolazile sumnjive osobe. Policija je privela.Zaid Junis (34) koji je živeo u stanu ali istraga je još u toku. On treba da se pojavi pred sudom 29. maja.

Moramo detaljnije da istražimo slučaj kako bismo dobili širu sliku. Sad pokušavamo da povežemo ove dve žrtve.

Da li su se poznavale, sa kim su se družile, što su radile na ovom području" - rekao je jedan od detektiva i dodao "Način na koji su umrle je zaista šokantan".

#Policija

#Smrt

#Zločin

'