AKTUELNO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država veoma je aktivan na društvenim mrežama.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su izbori za predsednika Demokratske stranke "namešteni" u korist njegove doskorašnje demokratske protivkandidatkinje Hilari Klinton. On je to naveo u komentaru objavljenom na Tviteru, nakon što je Tomas Perez u subotu izabran za novog predsednika Demokratskog nacionalnog komiteta (DNC).

-Trka za predsednika DNC je, naravno, u potpunosti bila "nameštena". Čovek Bernija Sandersa, kao ni sam Berni, nikada nije imao šanse. Klintonova je tražila da to bude Perez! - napisao je Tramp na toj društvenoj mreži.

Tramp je, takođe putem Tvitera, čestitao Perezu, poručivši da "ne može biti srecniji zbog njega, kao i zbog Republikanske partije". Perez je izabran na čelo Demokratske stranke, sa 235 glasova od ukupno 447. Ovaj bivši ministar za rad pozvao je demokrate da se bore protiv "najgoreg predsednika u istoriji SAD", dodavši: "Svi smo zajedno u tome", prenosi "Indipendent".

-Prolazimo kroz krizu poverenja, krizu relevantnosti - zaključio je novi lider demokrata, kome je Hilari Klinton pružila podršku.

#Donald Tramp

#Hilari Klinton

#Izbori

'