AKTUELNO

Igor Milić (33) preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u Londonu, a policija odmah uhapsila ženu (28) koja je zatečena pored tela.

Srbin Igor Milić (33) nastradao je 12. februara pošto je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima pao sa šestog sprata zgrade u Londonu. Policija je uhapsila devojku (28) koju je zatekla kako plače kraj tela, a ispituje se da li je ona počinila ubistvo mladića, preneli su londonski mediji. Kako navode izvori tamošnjih medija, tragedija se dogodila usred bela dana, u 15.20 sati, u Severnom Finčliju, naselju u Londonu.

- Muškarac je zatečen mrtav na trotoaru ispred zgrade. Utvrđeno je da je pao kroz prozor na šestom spratu, koji je prilikom dolaska policije širom bio otvoren, a unutra je bilo upaljeno svetlo - preneli su mediji.

Očevici su ispričali da nisu videli sam momenat pada, ali da su zatekli muškarca u lokvi krvi i devojku koja je kraj njega vrištala.

- Ne znamo šta se dogodilo. Videli smo telo, a onda i uzrujanu devojku, koja je bukvalno minut posle pada izašla iz zgrade i počela da zapomaže - ispričao je komšija.

Londonska policija saopštila je da je žena uhapšena pod sumnjom da je počinila ubistvo, ali da je istraga još uvek u toku i da se ispituje da li je zaista bilo tako.

RADIO U HOTELU I NEDAVNO UNAPREĐEN

Kako saznajemo, Igor Milić je pre odlaska u London godinama živeo u Subotici. - U Londonu je vredno radio i bio je uspešan. Baš nedavno je unapređen na poslu i postao je menadžer jednog hotela u Londonu. Koliko znamo, u poslednje vreme sa zabavljao s devojkom iz Litvanije, ali ne znamo da li je baš ona privedena - rekao je jedan poznanik mladića.

- Ona je posle hapšenja najpre odvedena u bolnicu, jer je imala manje povrede. Očigledno je da su se ona i žrtva poznavali i da su oboje boravili u stanu kad se desila tragedija. Istražuje se da li su se muškarac i žena posvađali i potukli u stanu, zbog čega ona ima povrede. Ne isključuje se ni mogućnost da je ona gurnula mladića kroz prozor - prenose londonski mediji i dodaju:

- Ipak, sve je još uvek nejasno. Moguće je i da je on sam skočio posle svađe. Istraga će utvrditi šta se dogodilo kobnog dana.

Prema pisanju lokalnih medija, šokantnoj sceni prisustvovalo je nekoliko porodica s decom koja su se u tom trenutku vraćala iz škole. Srbin je navodno živeo u Londonu duže vreme.

- Prolaznici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Na mesto pada muškarca brzo je došlo osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa dva ili tri vozila hitne pomoći, ali muškarcu nije bilo spasa - ispričali su očevici medijima.

#Devojka

#London

#Muškarac

#Smrt

#Srbin

'