AKTUELNO

Ćerka zloglasnog kralja droge Hoakina "El Čapa" Guzmana Alehandrina distribuira pakete pomoći stanovništvu ugoženom od koronavirusa nakon što je broj zarženih u Meksiku počeo da raste.

  Alehandrina Guzman koristi svoju kompaniju El Čapo 701 za pakovanje i isporuku paketa pomoći koji sadrže hranu, maske, sapune i ostale potrepštine.

Paketi koji će se distribuirati po Gvadalahari imaju sliku El Čapa kao i oznake na maskama za lice koje zaposleni u kompaniji nose dok pakuju i dostavljaju robu.

Kompanija, koju Guzman koristi za legalnu prodaju odeće i alkoholnih pića nosi lik najvećeg narko bosa, a sve podatke o kompaniji i akciji mogu se videti na FB stranici te robne marke.Inspiracija za robnu marku El Čapo 701 potiče od Forbsove liste iz 2009. godine kada je svrstan među 701. najbogatiju osobu na svetu sa procenjenim bogatstvom u neto vrednosi od milijardu dolara.

"Veliko mi je zadovoljstvo da vas posetim i donesem vam El Čapo poklone"“, stoji u postu na Facebook stranici kompanije na kojem se vidi Alehandrina obučena u crnu majicu sa Čapovom silkom.

Njen otac je pre nešto više od godinu dana osuđen u saveznom sudu u Bostnu na diživotnu robiju.

<
'