AKTUELNO

Njihova ćerka je bila posebna.

Tejlor Smit, 12-godišnja devojčica, veselila se odrastanju i budućnosti pa je napisala pismo sama sebi, stavila ga u kovertu i napisala poruku: "Ne otvaraj do 2023. godine". Ipak, Tejlor pismo neće otvoriti.

Niko nije mogao ni naslutiti šta će ta budućnost, kojoj se Tejlor toliko veselila, doneti, odnosno odneti. Uzela je život devojčici koja je iznenada umrla od upale pluća. Roditelji su nakon njene smrti u sobi pronašli koverat koja je bila naslovljena na nju, uz upozorenje: "Ako nisi Tejlor Smit, i još nije 13. april 2023. godine, ne otvaraj ovo pismo."

Ali, život je drukčije podelio karte pa su roditelji, da bi se lakše nosili sa tugom, otvorili pismo. Tejlor je u njemu napisala poruku sama sebi da bude hrabra i kroz život i dalje korača uz Boga. "Jesi li u zadnje vreme čitala Bibliju, molila se ili bila na hodočašću? Ako nisi, zašto nisi? Isus je bio mučen i razapet zbog tebe, nađi vremena."

Pročitajte još: JAUCI, SUZE I OČAJ Sahranjena devojka kojoj je pljačkaš na pumpi pucao u glavu, reči njenog oca SVE SKAMENILE

Napisala je i da je u prošlosti, kao 12-godišnja devojčica, sanjala da postane advokat pa je sebe u budućnosti zapitala: "Da li smo upisale fakultet? Pre 10 godina smo htele da budemo advokati. Čestitam ti na maturi. Da li živimo same? Budi hrabra i odvažna u životu." U kovertu je ubacila i komad papira na kom je nacrtala kako izgleda prvi iPad, koliko je dugačak i širok, za slučaj da se takve stvari zaborave za 10 godina (2023.)

Roditelji devojčice odlučili da sve to objave na Fejsbuku kako bi svi mogli da vide kakva je bila njihova ćerka i koliko je bila posebna.

#Pismo

#Roditelji

#devojčica

'