AKTUELNO

Devojka iz Holandije verila se sa zatvorenikom kog nikad nije upoznala, i koji neće izaći iz zatvora do 2032. godine.

Keli Džejkobs (28) se dopisuje sa Džejmsom "Vajat" Dentalom (32) od 2019. godine, a pisma mu šalje na neobičnu adresu - u zatvorsku ćeliju u Oregonu, gde služi kaznu zatvora od 20 godina zbog upucavanja četvorice muškaraca.

Posle brojnih pisama, mejlova i razgovora, njihova veza se razvila u romansu.

Dental na telu ima nekoliko tetovaža posvećenih devojci, koja živi na drugom kontinentu, uključujući slovo K na desnom prstu, dok Keli ima slovo W (Wyatt).

Devojku je zaprosio preko video poziva, a par planira da se venčan u njegovom zatvoru u oktobru ove godine, iako ima više od 10 godina do njegovog izlaska na slobodu.

- Zaprosio me je prstenom koji je napravio u zatvoru, ali je nekome napolju rekao da uzme prsten kod zlatara za mene - rekla je Keli, koja se nada da će raditi na psihijatriji kada bude diplomirala socijalni rad.

Keli kaže da na venčanju neće nositi venčanicu, već planira da obuče nešto običnije, ali bele boje.

Ona kaže da je dobila blagoslov od roditelja, a planiraju da žive zajedno i imaju decu kada Džejms izađe na slobodu, prenosi Daily mail.

On trenutno služi kaznu zatvora od 20 godina u Oregonu za napad i korišćenje vatrenog oružja tokom tuče u baru 2012. godine.

- Bio je sa devojkom u baru kada su ih napala petorica stranaca, pokušao je da zaštiti sebe i devojku, izvadio je pištolj i upucao četvoricu od njih, ali nikoga nije ubio - objasnila je Keli.

Njih dvoje nikada do sada nisu bili u istoj sobi, a čak i nakon što se venčaju, neće moći da posećuje supružnika, jer to nije dozvoljeno u državi Oregon.

Ona ipak planira da se preseli bliže njemu i posećuje ga što češće, kada se ukinu ograničenja uvedena zbog korone.