AKTUELNO

Nastavnica drame u jednoj srednjoj školi u Floridi uhapšena je juče nakon što je navodno imala seks u više navrata sa nekadašnjim učenikom te srednje škole u automobilu.

Navodna veza između Britini Lopez-Marej (31) i 14-godišnjeg učenika počela je nakon što je učiteljica u poruci učeniku u avgustu ''izjavila svoja osećanja'' prema njemu, navodi se u policijskom izveštaju koji je objavio Majami Herald.

Učiteljica je radila u toj školi četiri godine, a 2017. godine dobila je nagradu za najbolju novu učiteljicu, prenosi Njujork post.

Ova navodna veza je otkrivena u subotu nakon što je učenikova sestra videla eksplicitne poruke i fotografije između njega i nastavnice, navodi se u izveštaju.

Dečakov otac je takođe otkrio golišave fotografije Lopezove u telefonu svog sina, navodi se u izveštaju.

Iz školskog okruga Majami-Dejd rečeno je za Majami Herald da će da će učiteljica biti otpuštena.

-Svi zaposleni prolaze obuku i očekuje se da će se pridržavati politike Standarda etičkog ponašanja Distrikta. Žalosno je da se, uprkos našim naporima, postupci nekih pojedinaca protive ponašanju koje se od njih očekuje, saopšteno je iz okruga.

Nastavnica je optužen za razvratno i lascivno ponašanje, zlostavljanje i seksualni odnos sa detetom.

Jedan od njenih advokata advokata, Lendon Rai, rekao je da njegovu klijentkinju ''smatra nevinom dok se ne dokaže njena krivica''.

-Nadamo se da su svi strpljivi, da ne žure sa presudama i poštuju privatnost porodice, rekao je advokat.