AKTUELNO

Samo osam sati posle terorističkog napada u Barseloni, u Kambrilsu se dogodio još jedan napad - automobil je uleteo u pešake, a tom prilikom je povređeno sedam osoba, među kojima i policajac

Automobil uleteo među pešake u španskom letovalištu Kambrilsu, nekoliko sati posle terorističkog napada u Barseloni. Povređeno je sedam osoba, među kojima i policajac. Nastavljena hapšenja u Kataloniji – priveden treći osumnjičeni za napad u Barseloni. Među poginulima i povređenima u jučerašnjem napadu ima državljana iz najmanje 18 zemalja. Nema informacija da su među njima i državljani Srbije.

Pročitajte još: NOVI NAPAD U ŠPANIJI? Na meti poznato letovalište

Prema najnovijim informacijama katalonske policije, u terorističkom napadu u Barseloni među poginulim i povređenim nema srpskih državljana- izjavila je danas Tanjugu otpravnica poslova ambasade Srbije u Madridu Katarina Milenković.

- Jutros sam se čula sa katalonskom policijom i oni kažu da za sada nemaju vesti da među poginulima i povređenima ima Srba - rekla je Milenković.

Britanski "Telegraf" je objavio da se i jedan sedmogodišnji dečak iz Australije vodi kao nestao.

Dečak Džulijan Kadman je bio u Barseloni na odmoru sa majkom. Prilikom napada oni su razdvojeni, a majka je povređena. Ona se trenutno nalazi u bolnici.

#Barselona

#Dete

#Napad

#Terorizam

'