AKTUELNO

Melisa sad živi u Dubaiju i tamo je učiteljica joge.

U Škotskoj ne prestaju priče o pohotnoj učiteljici koja je na maturskoj večeri otišla u sobu s bivšim učenikom. Iako je sve bilo 2017. godine i policija je odbacila slučaj u smislu da nema elemenata kažnjivog dela istraga je ponovno pokrenuta i bivšoj učiteljici fizičkog Melisi Tvedi preti zabrana rada u svim školskim ustanovama.

Melisa sad živi u Dubaiju i tamo je učiteljica joge. U vreme incidenta bila je učiteljica u srednjoj školi u Glazgovu. Tada je imala 23 godine, a učenik s kojim je spavala 18. Profesori su ispričali da su bili zabrinuti i kako se oblačila, imala je izazovnu haljinu s dubokim prorezom, a sedila je među učenicima i pila s njima. Kasnije je i plesala s njima.

Drugi učenik zatekao ih je u krevetu

Kako su ispričali neki učenici, u jednom trenutku zagrlila je učenika s kojim je kasnije spavala i rekla mu: "Možemo li na trenutak da zaboravimo da sam ti učiteljica?". Nakon toga su otišli u obližnji hotel.

U sobi ih je zatekao drugi učenik. Kad je otvorio vrata, učiteljica mu je dobacila: "Tehnički, nisam ga još niti dotaknula", uzvratila je ona.

Na saslušanju je bio i učenik s kojim je spavala.

- Nismo imali nikakav odnos pre mature, pio sam te večeri. Nisam je pozvao u hotel, ne znam kako je tamo došla. Ostali smo sami u sobi, ljubili smo se i imali seks. Ona je prenoćila i oboje smo otišli u osam ujutro - ispričao je učenik i rekao da mu je žao što se digla frka oko svega jer je on maturirao i smatra da to više nije bio odnos učiteljica - učenik, već nešto što se može dogoditi prilikom svakog izlaska.

U javnost izlazi sve više detalja te večeri. Učenici su nakon proslave mature rezervirali obližnji hotel, dok su profesori imali drugi hotel. Melisa je završila s učenicima.

- Pitala sam je kako će kući i da joj možemo srediti prevoz, ali odbila je. Mi smo se sami vratili u hotel, kasnije smo i pregledali kamere da vidimo da li se vratila. Poslali smo joj i poruku, ali nije odgovorila - ispričala je profesorka, koja je radila u istoj školi s Melisom.

O svemu su ispitali i bivšeg direktora škole Davida Nišolsa, koji je, kad je čuo što se dogodilo te večeri, odmah seo u automobil i krenuo da traži učiteljicu Te večeri čak ju je dobio na telefon.

- Te večeri znao sam da nešto nije u redu. Video sam da profesorkee pričaju da je Melisa otišla s učenicima. Kasnije sam saznao da je spavala s jednim. Stariji profesori pitali su je treba li joj taksi, rekla im je da ne treba i da će se snaći. Kasnije me nazvao jedan profesor i rekao da je Melisa s učenicima u hotelu. Došao sam u taj hotel, tamo je bilo nekoliko učenika. Osoblje hotela zanimalo je je li dečak punoletan, kad su saznali da jeste, rekli su da to što se događa nije njihov problem. Dobio sam Melisu na telefon, rekla mi je da je bila u hotelu, ali da je sad kod kuće - ispričao je direktor.

Nakon saznanja da je spavala sa učenicima, Melisa je suspendovana. Kada joj je to saopšteno, počela je da plače i zauvek napustila školu. Nakon skandala zaposleni u školi nisu čuli više ništa o njoj.

#Dubai

#učiteljica