AKTUELNO

Majka desetoro dece, Amerikanka Alisija Dagetri pokazala je na svom TikToku zalihe hrane koju nedeljno kupuje da prehrani svoju veliku, dvanaestočlanu porodicu.

Na svom profilu je ispričala da nedeljna nabavka za njih podrazumeva neverovatnih 27 i po kilograma voća, gotovo pet kilograma žitarica i šest kilograma smrznutog povrća.

Foto: TikTok.com/doughertydozen

- Ove nedelje jedne večeri jedemo odrezak, što znači pet različitih vrsta mesa ukupne težine 5.6 kilograma - rekla je ona i pokazala gomilu čipsa, krekera, drugih grickalica i umaka koje nedeljno kupuje za svoju decu. A osim odrezaka, nedeljno za sebe, supruga i decu kupi i oko šest kilograma pilećih prsa, dva kilograma škampa, 2.7 kg kobasice, 12 konzervi gotove čorbe, 6 paketa pirinča i čak devet tegli maslina.

Foto: TikTok.com/doughertydozen

Uz sve to, njena nabavka uključuje i tri paketa (36) jaja, 23 litra mleka i gomilu drugih mlečnih proizvoda što porodici traje maksimalno do sedam dana...

Foto: TikTok.com/doughertydozen

- Ovo ipak nije sve jer u marketu nekih namirnica nije bilo, pa sutra idem po ostatak - rekla je ona u videu, a s pratiocima je podelila i koliko ta nedeljna nabavka košta - oko 1000 evra!

Njen video je pogledalo preko 500 hiljada ljudi, a postao je i viralan.

Foto: TikTok.com/doughertydozen

Pored toga što su se čudili količinama hrane, TikTokeri su se pitali i kako toliku količinu može sebi priuštiti ako ne radi, pa su zaključili da sigurno njen muž očito dobro zarađuje, jer uz desetoro dece neko mora, prenosi "The Sun".

Video možete pogledati OVDE!

Autor: