AKTUELNO

Elizu Flečer (34), učiteljicu i majku dvoje dece, koja je inače i naslednica hardverske firme vredne milijardu dolara su oteli, a sigurnosne kamere su usnimile crni džip na mestu gde je nestala!

Policija je saopštila da im je prijavljeno da je žena, inače ćerka milijardera, kidnapovana dok je džogirala u blizini univerziteta u SAD. Eliza Flečer (34) je u petak bila išla na jutarnje trčanje kada je navodno ugurana u crni SUV automobil.

Prema izveštajima svedoka, ona je trčala u blizini ulice Zak Kurlin u Memfisu oko 4:20 ujutro kada se dogodila otmica.

Prema izjavama svedoka, došlo je do kratke borbe između nje i otmičara pre nego što su je ugurali u vozilo. Flečerova je naslednica bogatstva od milijardu dolara, koja će naslediti i porodični hardverski posao Orgil Inc.

Porodica nudi nagradu od 50.000 dolara za informacije koje bi mogle da dovedu do njenog pronalaženja. Njen telefon je pronađen razbijen pored njene flašice za vodu ispred imanja koje pripada univerzitetu, dok su sigurnosne kamere snimile Flečerovu pre nego što je nestala.

Policija Memfisa sada traži da se jave svi koji imaju neku informaciju. Poslednji put je viđena u roze majici i ljubičastom šorcu.

"Ne znamo šta se dešava, ali svi je očajnički traže, a policija radi na tome. Ako nešto znate ili ste videli rano jutros, samo vas molimo da se javite. Želimo da je pronađemo", rekao je njen prijatelj, Hart Robinson za VREG:

U istragu su uključeni i FBI i istražni biro Tenesija.